Protectia si secutitatea datelor personale

În toate tările membre ale Uniunii Europene (UE), începand cu data de 25.05.2018, a devenit aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, cunoscut și sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation), prin intermediul căruia se urmărește crearea unui cadrul legislativ unitar pe teritoriul UE.

Pe această cale vă informăm că adresa dvs. de e-mail se află în baza Institutului de Cercetări Juridice ”Acad.Andrei Rădulescu” al Academiei Române fiind obținută, în mod direct, ca urmare a participării dvs. la competițiile de proiecte, a unor corespondențe anterioare sau ca urmare a înregistrării la evenimentele ce au purtat la organizator semnătura Institutului de Cercetări Juridice.

În cazul în care nu mai doriți să fiți informați cu privire la activitățile Institutului de Cercetări Juridice ”Acad.Andrei Rădulescu”, puteți, oricând, să transmiteți o solicitare pentru DEZABONARE la adresa: data_protection@icj.ro, fără a fi necesară invocarea unui motiv.
 
Pentru informații complete, puteti consulta următoarele anexe :

Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților Institutului de Cercetări Juridice ”Acad. Andrei Rădulescu” - pdf

Notă de informare cu privire la protecția datelor personale pentru autorii de studii publicate în revista ”Studii și Cercetări Juridice”.

Notă de informare cu privire la protecția datelor personale pentru autorii de studii publicate în volumul anual al sesiunii științifice a Institutului de Cercetări Juridice ”Acad. Andrei Rădulescu” - pdf